top of page

Rosa Aguado, directora del centre

Llicenciada en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre.

Va cursar un postgrau de "Teoria crítica de Teatre", es va formar en "Direcció escènica" per a ESO i Batxillerat.

Va seguir un curs de Poesia amb Salvador Oliva i Alícia Sánchez; Teatre Musical al Timbal i un intensiu de l'interpretació davant de càmera "Working together" a càrrec de Bob McAndrew.

Com a ACTRIU ha treballat en muntatges teatrals com: "Terra Baixa" (1980), "La dona jueva" (1990), "La casa de Bernarda Alba" (1991), "Don Juan Tenorio" (1993), "Follia d'amor" (1994), "Yerma" (1995) i "El verí del teatre" (2004). 

En produccions de cinema ha treballat a: "La Teranyina" (Dir. Antoni Verdaguer). "Dacing" (Dir. Jan Vaca), "Platillos volantes" (Dir. Òscar Aibar), "El año del diluvio" (Dir. Jaime Chavarri), "Uruguay" (Dir. Rafael de los Arcos), "Morir sense morir" (Dir. Antopni Verdaguer) i "El bosc" (Dir. Òscar Aibar).

Treballs de televisió: "Laberint d'ombres", "El cor de la ciutat", "Porca Misèria" i "La Riera".

Treballa habitualment com a dobladora i forma part del grup de teatre radiofònic de la Ràdio Municipal de Terrassa.

 

Acció Teatre amb la Marató de TV3

poster marato 2019.jpg

Casal d'estiu

Lamentablement aquest any els nostres casals queden anulats per les circumstancies del Covid.

Aprofitarem l'estiu per adaptar l'escola a les noves demandes de  seguretat i higiene, referent a procediments de neteja com també a noves normatives, així l'obertura del centre el setembre complirà les mesures necessàries per la bona pràctica de l’activitat

Fira modernista

Com cada any Acció Teatre col·laborava amb la fira modernista d'enguany.
Fira Modernista 2020 ha estat anulada per les circumstàncies excepcionals del Coronavirus, però esperem poder repetir l'any que ve.

 

Ens alegra compartir amb vosaltres que enguany i gràcies al treball dels nostres alumnes i la nostra directora s'han recaptat 186 euros per La Marató de TV3.

PELSPELS+068.jpg
IMG-20180514-WA0007.jpg
bottom of page